arkadaş

Güzel sözler | Fıkra | Hikaye | Şiir - Şair| Şarkı sözleri | Cep telefonları| Oyun | Sohbet odaları | Rüya | Sağlık | Biyografi | islam | Müzik | Haber



 

Fotoğraftan rahatsız oldum
Başörtüsü mağdurlarının çoğu öyle zannediyorum ki her başlarını açtıklarında bir utanç içine giriyorlar.


 
Ben eşimin ya da kız kardeşimin üniversite kapısında (başını açmak zorunda olduğu için) başörtüsünü indirmiş bir tek telini bile başkasının görmesine razı olmadığı bir durumda sizin onun bu haliyle fotoğrafını çekip yayınlamanızı kabul edemiyorum. 26 Şubat 6. sayfadaki gibi fotoğraflar Zaman gazetesine yakışmıyor diye düşünüyorum. Mustafa Karakoyun Editörün Notu: Bu fotoğrafla ilgili çok sayıda eleştiri aldık. Fotoğraf, üniversite önünde yaşanan utancı yansıtsa da, diğer yandan yaşanan sıkıntıyı büyütüyor. Zaman gazetesi olarak bu fotoğrafı seçerken dikkatli olmalıydık.


Bu Haber Toplam 332 defa okunmuştur.

En çok okunan haberler
Okurlarımızın dikkatine: Bu bölümde bulunan haberler arşiv niteliği taşımaktadır.Günümüzde hiçbir geçerliliği olmayan eski haberlerdir.
Herhangi bir sorunda bilgileriniz ile aşağıdan iletişim kurarsanız ilgili haber kaldırılır
Sık kullanılanlara eklemek istiyorum  Açılış sayfam yapmak istiyorum    Tavsiye  iletişim  Reklam
Türkiyenin Web topluluğu  © 2003 Canim.net Her hakkı saklıdır.
Get Firefox!